غذاهای فرآوری شده باعث چاق شدن آمریکایی ها می شوند

غذاهای فرآوری شده باعث چاق شدن آمریکایی ها می شوند

سه شنبه ، ۹ ژانویه ۲۰۲۰ (اخبار HealthDay) – راحتی و هزینه کمتری برای غذاهای فرآوری شده مقاومت در برابر آن سخت است. اما یک مطالعه جدید نشان می دهد ، اما وعده های غذایی و خوراکی های آماده آمریکایی ها را چاق و ناسالم می کنند.

محقق لی لی فریم ، از دانشکده پزشکی و علوم بهداشتی جورج واشنگتن ، در واشنگتن ، D.C گفت: هرچه بیشتر مردم غذاهای فرآوری شده ارزان تری بخورند ، چاق تر می شوند.

قاب و یک همکار روند مواد غذایی در ایالات متحده را مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و به فراتر از کالری به تأثیر پردازش نگاه کردند.

وی در انتشار خبرهای دانشگاه گفت: "با مقایسه رژیم غذایی ایالات متحده با رژیم غذایی افرادی که در" مناطق آبی "زندگی می کنند – مناطقی که جمعیت آنها تا ۱۰۰ سالگی بدون بیماری مزمن زندگی می کنند – اختلافات آشکار است."

فریم ، مدیر اجرایی دفتر دانشگاه پزشکی یکپارچه پزشکی و بهداشت افزود: "بسیاری از گرایش های غذایی که مورد بررسی قرار دادیم مستقیماً با یک سبک زندگی سریع ایالات متحده که به بیماری همه گیر چاقی که اکنون با آن روبرو هستیم کمک می کند گره خورده است."

غذاهایی که بیشتر به افزایش وزن گره خورده اند؟ محققان گفتند که این مواد شامل چیپس سیب زمینی ، نوشیدنی های شیرین قند ، شیرینی ها و دسرها ، غلات تصفیه شده ، گوشت قرمز و گوشتهای فرآوری شده است. افزایش وزن کم و کاهش وزن با غلات کامل ، میوه و سبزیجات همراه است.

محققان مشخص کردند که آمریکا ها فیبر کمی دارند و مواد افزودنی غذایی بیشتری مانند امولسیفایرها و لثه ها نیز وجود دارد.

در مطالعات حیوانات ، نشان داده شده است که امولسیون کننده ها در غذاهای فرآوری شده میکروبیوم (جامعه میکروارگانیسم های بدن) را تغییر می دهند ، قند خون را افزایش می دهند ، باعث گرسنگی بیش از حد ، افزایش وزن و آسیب به کبد می شوند.

این تیم افزود: آزمایشات انسانی نشان داده است که غذاهای فوق فرآوری شده احساس پر بودن را کاهش می دهند ، باعث می شوند شما سریعتر غذا بخورید ، التهاب و کلسترول را بدتر کنید و به افزایش وزن منجر شود.

از طرف دیگر ، افرادی که گوشت کمتری مصرف می کنند و غذاهای پر فیبر و کم فرآوری شده کمتری دارند از بیماری های مزمن و چاقی کمتری رنج می برند. محققان دریافتند که آنها همچنین تمایل به زندگی سالم تری دارند.

فریم گفت: به جای اینکه فقط علائم چاقی و بیماری های مرتبط با دارو را درمان کنیم ، باید تلاش کنیم تا از مواد غذایی به عنوان دارو استفاده شود.

وی توضیح داد که بیماری مزمن در سن بالاتر به شدت تحت تأثیر شیوه زندگی و رژیم غذایی است.

فریم گفت: "کاهش چاقی و بیماری مزمن در ایالات متحده به محدود کردن غذاهای فرآوری شده و افزایش مصرف سبزیجات ، حبوبات ، آجیل ، میوه و آب نیاز دارد." "ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی همچنین باید بر داروی سبک زندگی تأکید کنند ، فراتر از" قرص یک بیمار ".

این گزارش به تازگی در مجله فعلی گزینه های درمانی در معده منتشر شده است.

(برچسب هاToTranslate) مواد غذایی فرآوری شده (T) مواد غذایی فوق العاده فرآوری شده (T) غذاهای دسر (T) دسر (T) رژیم غذایی (T) وزن (T) چاق (T) چاق (T) اضافه وزن (T) مطالعه

این مطلب را به اشتراک بگذارید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.